Ontdek meer over Sonic Origins in nieuwe Speed Strats aflevering

Vandaag heeft SEGA de tweede aflevering van Sonic Origins Speed ​​Strats uitgebracht.

In deze aflevering worden spelers op de hoogte gehouden van alles wat met Sonic Origins te maken heeft. Hieronder vindt je dan ook een overzicht van wat er in de tweede aflevering wordt besproken:

 • Achtergrond van Sonic – Nadat Sonic verneemt dat Dr. Eggman op weg was naar het Zuidereiland met een plan om de mystieke Chaos Emeralds te vinden, ging hij op pad om de schurk te stoppen en de dieren te redden die in Badniks zijn veranderd.
 • Gameplay-tips en -trucs
  Ringen – In-game spelers zullen ringen tegenkomen (niet te verwarren met munten). Als Sonic minstens één ring vasthoudt, kunnen spelers een klap opvangen van vijanden of andere gevaarlijke obstakels. Eenmaal geraakt, lopen de ringen eruit en kunnen spelers ze terughalen.
  Lantaarnpaal – Lantaarnpalen slaan de voortgang van spelers op, dus zorg ervoor dat u ze draait wanneer ze in het spel worden gespot.
  Monitors – Breek in de game monitors om ringen, levens en een krachtig schild te krijgen dat Sonic tegen één treffer zal beschermen.
  Insta-Death – Zelfs als spelers ringen of een schild hebben, zal verplettering resulteren in een insta-death, dus let altijd goed op waar je loopt.
 • Nieuwe functies – In Sonic Origins kunnen spelers nu door het spel rennen als Tails and Knuckles. In-game Tails kunnen vliegen, terwijl Knuckles kunnen glijden en klimmen. Deze helden hebben de mogelijkheid om de Spin Dash-vaardigheid te gebruiken in de klassieke modus, terwijl spelers in de jubileummodus munten kunnen vinden – de nieuwe valuta in Sonic Origins. Spelers kunnen ook gebruikmaken van Sonic’s nieuwe “Drop Dash”-vaardigheid, die voor het eerst werd geïntroduceerd in Sonic Mania.
 • Special Stages & Chaos Emeralds – Er zijn zes Chaos Emeralds te verzamelen in Sonic Origins, in tegenstelling tot de gebruikelijke zeven in andere Sonic-titels. Om in een speciale fase te komen, moeten spelers tijdens het spelen het doel bereiken met 50 ringen of meer en in de gigantische ring springen die op het scherm verschijnt om door het non-stop draaiende doolhof te spelen.

Sonic Origins verschijnt morgen (23 juni) op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x