FromSoftware, ontwikkelaar van Dark Souls, Bloodborne en Sekiro: Shadows Die Twice, heeft absoluut interesse om een Battle Royale-game te maken.

Dit nieuws komt voorbij tijdens een gesprek wat
FromSoftware-president Hidetaka Miyazaki had met The Telegraph . Hierin had de beste man het over Battle Royale-games en games zoals Destiny. Miyazaki had het volgende te zeggen:

“Het is altijd een mogelijkheid. Deze games zijn zeker leuk. En we zijn geïnteresseerd in de patronen die ze nemen. Als we het doen, wordt het waarschijnlijk iets anders! Maar we zijn zeker geïnteresseerd en het is absoluut een mogelijkheid in de toekomst. We zouden ons er graag eens aan wagen.”

Hoewel de focus in games als Dark Souls en Bloodborne vooral op de singleplayer ligt, bevatten deze wel enkele online elementen. In de broncode van Dark Souls III uit 2016 werd zelfs een geschrapte multiplayermodus met de titel ‘Battle Royale’ gevonden.

FromSoftware’s is op dit moment nog bezig met Sekiro: Shadows Die Twice, welke op 22 maart zal verschijnen op de PlayStation 4, Xbox One en PC.