Overwatch krijgt release op Xbox One en Playstation 4

Blizzard fans opgelet, want de aankomende shooter zal volgens een winkelketen uitkomen op de consoles. De game zal dus hoogstwaarschijnlijk niet free-to-play worden!
Als we winkelketen GameStop moeten geloven zal Overwatch dus ook naar de Xbox One en PlayStation 4 gaat komen. Zij hebben namelijk bericht gekregen van Blizzard. Eerst werd er nog aangenomen dat de game free-to-play werd, maar volgens GameStop moet voor ieder platform 60 euro worden neergepleurd op de verkoopbalie. Dit geldt dus ook voor de PC versie. Tevens kreeg de retailer door dat de release op 31 december 2016 staat, wat natuurlijk nog kan wijzigen.

[dropcap size=small]”[/dropcap]GameStop has received word that Blizzard’s Overwatch is console-bound. The retailer has been told it can start telling customers about the unannounced versions.[dropcap size=small]”[/dropcap]

Ondertussen is de closed bèta in volle gang en ben je benieuwd geworden naar de game kun je hieronder naar dik “drie-en-een-half-uur” aan gameplay bekijken.


Blizzard zelf heeft nog niet gereageerd op dit bericht, wij verwachten een update op de BlizzCon dit weekend. Zou jij het gaan kopen als het fullpriced in de schappen komt te liggen?

 

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x