Park Beyond gaat samenwerken met mod.io’s platform voor user-generated content

Bandai Namco Europe en Limbic Entertainment kondigen aan dat ze samenwerken met mod.io om een cross-platform user-generated content (UGC) deelplatform te bieden aan spelers voor het aankomende Park Beyond. mod.io zal zijn debuut maken in de game in augustus 2023.

Mod.io is een cross-platform UGC-oplossing die de User Generated Content van meer dan 150 games aandrijft voor spelers op pc en consoles. Of het nu gaat om volledige parken, gebouwen of andere soorten creaties, spelers van Park Beyond zullen deze kunnen delen en creaties van anderen direct in het spel of via impossify.com kunnen downloaden.

Om perfect opgezette diensten te garanderen, zullen alle functies van mod.io voor de game in augustus 2023 worden geïmplementeerd.

Er zal ook waanzinnige content komen van het Park Beyond-team met DLCs als onderdeel van de Season Pass, evenals gratis DLCs vanaf de release van het spel. Vanaf augustus kunnen spelers fantastische nieuwe thema’s, drie nieuwe entertainers, prefabs en 50+ decorstukken verwachten, waardoor hun parken nog unieker worden. In september komen er twee nieuwe modules voor het maken van achtbanen, gevolgd door de introductie in het najaar van uitdagingskaarten voor deskundige parkmanagers. En natuurlijk zullen de feestdagen wat gratis content brengen; spelers kunnen zich verheugen op piraten die het anker uitwerpen in hun park. Tussendoor en daarna zal Park Beyond meer onaangekondigde content verwelkomen voor spelers om hun creativiteit op los te laten en talloze uren aan te besteden.

Na de Closed Beta Test in mei en het verkrijgen van waardevolle feedback van spelers, zal Park Beyond van 7 tot 16 juni een Open Beta Test houden. Dit is de laatste kans om Park Beyond voor de release te ervaren en de Golden Omnicar, de Beta-deelnamebonus, te bemachtigen. 

Park Beyond komt op 16 juni uit voor PlayStation 5, Xbox Series X | S en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x