PC versie Darksiders 2: Deathinitive Edition vandaag op Steam

Ja, ja lieve StarGamers. Darksiders 2: Deathinitive Edition verschijnt vandaag op de “good-old” PC. De remaster is goedkoper of zelfs gratis voor huidige Darksiders-eigenaars, zoals we mogen lezen op Steam. 

Ontwikkelaar Nordic Games, onderscheidt twee type gamers. Diegene die de Darksiders Franchise Pack hebben, krijgen de Deathinitive Edition namelijk helemaal gratis. Wie Darksiders 2 op Steam heeft, krijgt een dikke 80% korting.

De Darkiders Franchise Pack is een speciale bundel op Steam waar Darksiders  en Darksiders 2 met alle bijbehorende dlc in zitten. Gamers die wel alle inhoud hebben maar niet de Franchise Pack, krijgen de Deathinitive Edition dus niet gratis.

Nordic Games schrijft op Steam, dat het oorspronkelijke plan was om de Deathinitive Edition gratis te maken voor iedereen die Darksiders 2 en de dlc had, maar blijkbaar was dit technisch niet mogelijk.

Playstation 4 en Xbox One bezitters konden Darksiders 2: Deathinitive Edition afgelopen 27 oktober al kopen. Hieronder zie je een video die het verschil tussen de Xbox 360 en PS4 versie laten zien:

 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x