PES geeft details over de komende updates, inclusief Anfield en You’ll Never Walk Alone!

Konami heeft de details van de komende updates, 1.02 & 1.03, wereldkundig gemaakt. De eerste update verschijnt nog deze maand en draait vooral om grafische updates, en in patch 1.03 komen de iconische stadions van Liverpool en Borussia Dortmund naar de game én wordt de ondersteuning voor de PS4 Pro toegevoegd. PES 2017 werd door ons beoordeeld met 85%, vooral door de uitmuntende gameplay.

Update 1.02 komt dus nog in oktober uit, en zal veel spelers beter herkenbaar maken. Volgens Konami staat PES al jaren bekend om zijn ‘stunning player likenesses’ en dat willen ze alleen maar verbeteren door 39 realistischere gezichten aan de game toe te voegen van spelers die dit seizoen boven verwachting presteren. Konami noemt het volgende rijtje: “We’ll offer photo-realistic reproductions of the likes of Wissam Ben Yedder, Mario Lemina, Aymeric Laporte, Victor Wanyama and Denis Suarez, and will also see their individual playing styles recreated within the game.” De speelstijl die deze spelers uniek maakt, wordt dus ook extra belicht middels PES’ Player ID systeem.

Naast beter herkenbare spelers wordt de omgeving om het veld (kunstgrasstrook en reclameborden, gokken wij) aangepakt en komen er ook nog een aantal gelicenseerde nieuwe voetbalschoenen, inclusief verschillende noppen, naar de game.

In november volgt update 1.03 en daar gaat ons hart sneller van kloppen. Anfield, het stadion van Liverpool komt mét de vernieuwde hoofdtribune naar de game. Beter nog, als het team van Jürgen Klopp het thuisspelende team is, schalt het iconische You’ll Never Walk Alone uit de speakers. We hebben even een amateurfilmpje toegevoegd om te laten horen hoe dat ongeveer klinkt. Kippenvel toch?! Naast Anfield komt óók nog het Signal Iduna Park, in de volksmond beter bekend als Westfalenstadion, van Borussia Dortmund naar de game.

Ook niet onbelangrijk, update 1.03 voegt ondersteuning toe voor de PlayStationPro, wat betekent dat PES 2017 te spelen gaat zijn in 4K resolutie en op 60FPS gaat lopen. Daarnaast geeft Konami even tussen neus en lippen aan dat er ook in de novemberupdate meer voetbalschoenen én tenues worden toegevoegd.

pes2017-lfc-announcement-anfield-03-600x338

 

Ook interessant
Dit zijn de vijanden in PS5 exclusive Returnal
NL / EN