PlayStation 5 Only Digital bezitters verrast door foutje bij Sony

Volgende week komt de PlayStation 5 uit in Nederland en we weten ondertussen allemaal dat de console in twee smaken komt, namelijk een digitale editie en een editie met Blu-ray disc drive. Toch is er iets niet goed gegaan bij het inpakken van de consoles in de fabriek.

De verpakkingsafdeling bij Sony zal het zwaar te verduren krijgen, want er komen meldingen binnen van mensen die de verkeerde PlayStation 5-console geleverd hebben gekregen. Zo zijn er een aantal mensen welke de Digital Edition hebben besteld, en erachter kwamen dat de doos toch iets anders in petto voor hun had. Na het openen van de Digital Edition doos bleek er juist een PlayStation 5 met disc drive in te zitten. Deze versie van de PlayStation 5 met disc drive is 100 euro duurder, wat dus goed nieuws was voor deze nieuwe PS5-bezitters.

Hoe dit voorval heeft kunnen plaats vinden is niet duidelijk, Sony zelf heeft nog niet gereageerd op dit foutje vanuit hun fabriek. Bekijk hieronder de Twitter berichten van een aantal mensen die verrast werden:

Ook interessant
Dit zijn de Games with Gold voor januari 2021
NL / EN