Playstation enquête, wat wil je graag zien?

Grote bedrijven houden nog weleens enquête om de gebruikers ervaring te optimaliseren. Zo ook Sony die eens in de zoveel tijd de mening van zijn Playstation gebruikers wilt horen. Leuk, natuurlijk! Maar in de nieuwe vragenlijst komen wel een aantal opzienbarende vragen voorbij…

Verschillende PlayStation 4-bezitters zijn namelijk uitgenodigd om even een enquête in te vullen. Deze zijn verzadigd met vragen over welke features ze het liefst toegevoegd willen hebben in de volgende system update van hun favoriete console. Als je bij een van de laatste vragen in de enquete komt, zijn er meerdere antwoorden aan te vinken, waarbij de interesse in enkele veelgevraagde mogelijkheden wordt gepeild. Denk hierbij aan notificaties wanneer je vrienden online komen en de mogelijkheid om eindelijk je PSN ID aan te passen (want je wilt toch niet voor altijd broekkepoeper666 heten, toch?).

sonyenq1

De meest opvallende feature in de lijst is de vermelding van ‘PS1 Classics’ en ‘PS2 Classics’. Zo kunnen we stellen dat Sony overweegt om oude games speelbaar te maken op de PlayStation 4. En daar plukken de retro liefhebbers de vruchten van!

Sony weet blijkbaar zelf nog niet wanneer de nieuwe System Software Update 4.00 gaat verschijnen, want in de laatste vraag van de enquête wordt gevraagd wanneer jij als gebruiker deze update verwacht.

sonyenq2

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x