Postal is als krankzinnige topdown shooter ooit begonnen in 1997. Het laatste deel is verschenen in 2011, en viel nogal tegen. Toch komt ontwikkelaar Running With Scissors terug met het vierde deel in de serie, welke nu ineens zomaar is verschenen in Steam Early Access.

Postal 4: No Regerts (nee dit is geen spelfout) zal een open spelwereld bevatten en geeft je opnieuw de vrijheid om op dodelijke wijze chaos te creëren. Ook zien we een shitload aan wapens terug uit eerdere delen, zoals de supersoaker flamethrower en de met een kat gedempte gun.

Net als in de eerdere delen is Postal 4 opgedeeld in vijf dagen, waarvan de eerste nu voor een gedeelte is te spelen via Steam Early Access.

Op de Steam-pagina belooft het ontwikkelteam dat de game veel beter gaat worden dan Postal 3, omdat de game wordt gemaakt door dezelfde mensen die verantwoordelijk waren voor het best wel vermakelijke Postal 2. Mocht je meer willen weten over de toekomst van Postal 4, check dan zeker even de roadmap.

Tevens zal Jon St. John de stem van hoofdpersonage Postal Dude inspreken. De stemacteur ken je misschien nog wel van gameseries als Duke Nukem en This is the Police. De nieuwe Postal speelt zich af in Edensin, waar Postal Dude samen met zijn maatje chaos verspreidt.

Check hieronder de trailer van de aankomende game:

Laat een antwoord achter