PS5-versie Cyberpunk 2077 gespot in de PlayStation Store

CD Projekt Red is al enige tijd bezig met de new-gen versie van Cyberpunk 2077, maar toch lijkt het erop dat de release dichterbij komt.

Onlangs heeft ontwikkelaar CD Projekt Red de PlayStation 5-versie van de game toegevoegd aan de PlayStation Store database en deze kent nieuwe cover art. Dit werd ontdekt door het Twitter account van PlayStation Game Size.

De next-gen-versie is gratis voor iedereen die de PS4 of Xbox One-versie in bezit heeft, en moet in het eerste kwartaal van 2022 verschijnen. De nieuwe versie is aanzienlijk verbeterd en oogt veel mooier met onder andere ondersteuning voor Ray Tracing. Aangezien de PS Store database nu is bijgewerkt met een nieuwe cover art, zal de officiële onthulling van de next-gen-versie van Cyberpunk 2077 mogelijk snel volgen.

Vervolgens in het tweede kwartaal van 2022 is CD Projekt Red van plan om een een next-gen-versie van The Witcher III: Wild Hunt uit te brengen.

Cyberpunk 2077 is reeds verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia en PC. Via backwards compatibility is de game ook speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X | S.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x