Rainbow Six Siege komt naar next-gen consolesen Operation Shadow Legacy is nu beschikbaar

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, de online tactische shooter met meer dan 1 miljoen spelers in de Benelux, is dit najaar verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X in 4K en 120 FPS met render scaling.

Nieuwe spelers schaffen de game aan voor dezelfde prijs als die voor de huidige generatie consoles en alle spelers die de game reeds bezitten, krijgen een gratis next-gen upgrade voor de PlayStation 5 of Xbox Series X en behouden hun voortgang en in-game content. Tevens ondersteunt de game cross-generation, waardoor spelers van de huidige generatie samenspelen met next-gen spelers op dezelfde consolefamilie.
 
Operation Shadow Legacy, het derde seizoen van het vijfde jaar Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, is nu beschikbaar en introduceert onder andere de nieuwe aanvallende Operator Sam ‘Zero’ Fisher, bekend van de Splinter Cell-games, de geheel opnieuw ontworpen map Chalet en een reeks aan langverwachte gameplayveranderingen.

Spelers met de Year 5 Pass krijgen meteen toegang tot de nieuwe Operator. Voor de overige spelers is het vanaf 27 september mogelijk om de nieuwe Operator te ontgrendelen met Renown of R6 Credits. Alle andere nieuwe content, inclusief de nieuwe versie van Chalet, is nu gratis beschikbaar voor alle spelers. Tevens introduceert Year 5 Season 3 een nieuwe Battle Pass, die vanaf nu beschikbaar is (tot en met 19 oktober).

Ook interessant
Check de cinematische trailer van Black Ops Cold War Zombies
NL / EN