Red aankomende oktober het universum met Marvel’s Guardians of the Galaxy

Tijdens de SQUARE ENIX PRESENTS digital-showcase onthulden Eidos-Montréal and SQUARE ENIX Marvel’s Guardians of the Galaxy, een gewaagde, verhalende third-person actie-avonturengame die een origineel verhaal combineert met flitsende gameplay voor één speler. 

Stap in de jetlaarzen van Star-Lord voor een wilde rit door de kosmos in deze frisse kijk op Marvel’s Guardians of the Galaxy. Met de onvoorspelbare Guardians aan je zijde, knal je je een weg van de ene naar de andere explosieve situatie, omringd door zowel originele als bekende Marvel-personages die strijden om het lot van het universum. Dit gaat je lukken. Waarschijnlijk.

Marvel’s Guardians of the Galaxy is gemaakt door het ervaren Eidos-Montréal-team, dat nauw samenwerkt met Marvel Entertainment om spelers een originele en authentieke ervaring te bieden, geïnspireerd door meer dan 50 jaar aan Guardians of the Galaxy-verhalen. Deze unieke, door de comics beïnvloede draai aan de Guardians of the Galaxy neemt spelers mee op een ruige reis door het heelal, waarbij Peter Quill en de Guardians onbedoeld de eerste en laatste verdedigingslinie van de Melkweg worden.

Gebruik de dynamische vechtstijl van Star-Lord om vijanden te verdelgen met zijn Element Blasters en doe een beroep op de unieke vaardigheden van elke Guardian om een enorme verscheidenheid aan interplanetaire vijanden te verslaan. Als zelfverklaarde leider van de Guardians of the Galaxy moeten spelers tijdens dialogen tussen Quill en de Guardians ook ingrijpende keuzes maken die de banden binnen deze disfunctionele familie verder versterken.

Ten slotte zou Marvel’s Guardians of the Galaxy niet compleet zijn zonder een geweldige soundtrack om op te rocken terwijl je in de Milano door de ruimte vliegt. Daarom zit de game boordevol klassieke hits uit de jaren 80 en originele tracks.

Marvel’s Guardians of the Galaxy wordt ontwikkeld door Eidos-Montréal in samenwerking met Marvel Entertainment en verschijnt op 26 oktober 2021 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One-consoles en pc, en als stream via GeForce NOW.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x