Resident Evil 8: Village map onthuld

Capcom en IGN hebben de map van Resident Evil Village onthuld waarin we een flink aantal enge locaties mogen gaan bezoeken.

Resident Evil: Village speelt zich af in een angstaanjagend dorp en heeft verschillende unieke locaties. Het zijn er in ieder geval een flink aantal meer dan in Resident Evil 7: Biohazard. Zo zal de game een dorp, een fabriek, een windmolen, een kasteel kennen en kan je de donkere tunnels onder het dorp gaan verkennen. De game is dan ook een stuk groter dan Resident Evil 7 en vindt zijn inspiratie dan ook door Resident Evil 4, welke zich ook in en rondom een spookachtig dorp afspeelde.

In Resident Evil Village stappen we opnieuw in de schoenen van Ethan Winters, de hoofdrolspeler uit deel 7. Na het redden van Mia leven beide in vrede, maar een normale leven zit er nog niet in voor Ethan en Mia. Ook Chris Redfield zal zijn opwachting maken in Village, maar hoe dit allemaal in elkaar verweven gaat worden is nog niet bekend.

Resident Evil Village zal op 7 mei verschijnen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S, PC en Google Stadia.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x