Rockstar bevestigd ontwikkeling GTA 6

Met een GTAV-community die sterker is dan ooit, komen Grand Theft Auto V en Grand Theft Auto Online op 15 maart ook naar de Playstation 5 en Xbox Series X | S. Maar dat is niet het enige nieuws wat Rockstar voor ons in petto heeft…

Grand Theft Auto V en GTA online voor PlayStation 5 en Xbox Serie X|S bevatten nieuwe grafische modi met een resolutie tot 4K, tot 60 frames per seconde, texture- en draw distance-upgrades, HDR-opties en ray-tracing. Daarnaast bevat de game de technische vooruitgang die hoort bij de nieuwste consolegeneratie met snellere laadtijden, meeslepende 3D-audio, platform-specifieke functies zoals geavanceerde haptic feedback, en nog veel meer.

Mensen die spelen op een PS4 en Xbox One die hun spel willen voortzetten op de nieuwste generatie hardware, kunnen bij de lancering zowel hun GTAV Story Mode-voortgang als hun huidige GTA Online-personages en -voortgang overzetten naar PS5 en Xbox Series X|S met een eenmalige overdracht.

Bovendien verschijnt er bij de lancering een nieuwe standalone-versie van GTA Online voor Playstation 5 en Xbox Series X|S. Deze is de eerste drie maanden gratis beschikbaar is voor PlayStation 5-spelers, waardoor het voor nieuwe spelers gemakkelijker dan ooit wordt om alles wat GTA te bieden heeft te ervaren.

Ontwikkeling GTA 6 bevestigd

Naast de nieuwtjes omtrent de new-gen versie van GTA V heeft Rockstar ook bevestigd dat het zesde deel in de serie in ontwikkeling is. De ontwikkelaar geeft de volgende statement:

Met de ongekende populariteit van GTAV weten we dat velen van jullie nieuwsgierig zijn naar een nieuw deel in de Grand Theft Auto-serie. Bij elk nieuw project dat we starten, is het ons doel om aanzienlijk te verbeteren in vergelijking met dat wat we eerder hebben afgeleverd. We zijn blij dat we nu officieel kunnen bevestigen dat de actieve ontwikkeling voor het volgende deel in de Grand Theft Auto-serie in volle gang is. We kijken ernaar uit om jullie hier meer over te vertellen wanneer we hier klaar voor zijn. Houd dus vooral de Rockstar Newswire in de gaten voor de officiële details.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x