Rockstar is gestopt met ondersteuning van Red Dead Redemption 2 en Red Dead Online

Ondanks dat GTA Online maar blijft draaien, komt aan alles uiteindelijk een eind. In ieder geval nog niet voor eerder genoemde game, maar wel voor Red Dead Redemption 2 en Red Dead Online.

Rockstar liet namelijk al eerder weten dat ze zouden stoppen met grote updates voor de Western-game. Dit had als reden dat ze zodoende meer mensen op de ontwikkeling kunnen zetten van Grand Theft Auto VI.

Ondertussen zijn we aanbeland in september, en vandaag heeft Rockstar dan ook aangekondigd dat de laatste Red Dead Online update is verschenen. Zo heeft de ontwikkelaar een verandering doorgevoerd in de credits, die sinds de laatste update direct vanuit het pauzemenu te benaderen is. Hierin heeft Rockstar namelijk een bericht toegevoegd waarin zij dank betuigen aan alle mensen die hebben geholpen met de ontwikkeling van Red Dead Redemption 2 en Red Dead Online.

 “Our heartfelt thanks to everyone who has helped create Red Dead Redemption 2 and Red Dead Online.”

Met dit bericht wordt dus duidelijk aangegeven dat toekomstige ondersteuning verleden tijd is en de ontwikkelaar zijn aandacht vestigt op zijn nieuwe projecten.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x