SNK en Deep Silver kondigen aan dat SAMURAI SHODOWN vanaf nu verkrijgbaar is de Nintendo Switch!

Sinds zijn oorsprong in 1993 heeft de Samurai Shodown-serie een nieuwe standaard gezet voor wapengebaseerde vechtspellen. Elf jaar na de laatste release, komt nu een gloednieuwe versie naar de Nintendo Switch! Beleef het vechtspel dat de wereld veroverde!

13 terugkerende personages krijgen gezelschap van 3 geheel nieuwe personages. Dit nieuwste deel speelt 1 jaar voor de gebeurtenissen van het  originele Samurai Shodown, en de spanningen lopen hoog op in het land van de rijzende zon!

Klassieke Samurai Shodown-elementen als de Rage Gauge, Lightning Blade en Super Special Moves keren terug! Voel je hart sneller slaan als je er bijna geweest bent, maar met een felle uithaal toch nog het tij weet te keren! Geniet van deze spannende vechtspelervaring op de Nintendo Switch!

Dankzij de tafelstijl van de Nintendo Switch kun je waar en wanneer je maar wilt tegen een vriend strijden. Geef hem of haar gewoon een Joy-Con, en de strijd kan beginnen! Daarnaast kun je waar je maar wilt in je eentje strijden in de handheldstijl!

Spectaculaire nieuwe DLC-personages mengen zich in de strijd

Geliefde personages als Rimururu, Kubikiri Basara, Kazuki Kazama en Wan Fu keren terug! En Hisame Shizumaru uit Samurai Shodown III is gratis verkrijgbaar!

Laat een antwoord achter