Call of Duty Black Ops Cold War & Warzone seizoen 3 nu beschikbaar

Call of Duty: Warzone en Call of Duty: Black Ops Cold War Season Three wordt vandaag gelanceerd met het meest ambitieuze gratis contentaanbod in de geschiedenis van Call of Duty.

Seizoen drie markeert een groot feest voor Call of Duty: Warzone, dat sinds de lancering vorig jaar 100 miljoen spelers heeft overschreden. De gratis te spelen, voor iedereen gratis battle royale-ervaring die fans kennen en waarderen, ondergaat zijn grootste transformatie tot nu toe en gaat terug naar 1984 en de Koude Oorlog.

“De lancering van Warzone heeft Call of Duty opnieuw uitgevonden. In iets meer dan een jaar zijn meer dan 100 miljoen spelers over de hele wereld binnengesprongen om samen Warzone te spelen, en vanaf vandaag brengen we het naar een nieuw niveau ”, aldus Rob Kostich, President van Activision. “ Seizoen drie brengt een enorme hoeveelheid content en nieuwe updates – de meeste sinds de lancering – naar Warzone terwijl het transformeert naar 1984, terwijl we ook een enorme hoeveelheid nieuwe, gratis content naar Black Ops Cold War brengen. Bedankt aan onze fans overal, vandaag is het een feest voor onze gemeenschap. Er komt dit seizoen en daarna nog zoveel meer, maak je klaar. “

Het verhaal tot nu toe

  • De enorme gemeenschapsviering van seizoen drie die vandaag plaatsvindt, is het hoogtepunt van weken van gebeurtenissen in Warzone die ertoe hebben geleid dat golven van zombies Verdansk inhalen, de uiteindelijke nucleaire ontploffing en ultieme transformatie – en Call of Duty-spelers waren er voor elk onderdeel ervan.
  • Wekenlang hebben spelers in Warzone tegen zombies gevochten, terwijl ze hun voortgang volgen via insluitingsprotocollen en corruptiezones.
  • Gisteren, toen de horde Zombies zijn omslagpunt bereikte, beleefden miljoenen spelers een gebeurtenis in de game die een nucleaire explosie veroorzaakte die de hele Warzone-kaart decimeerde toen Verdansk donker werd.
  • In de nasleep ervan werden Warzone-spelers getransporteerd naar Rebirth Island, waar een reeks mysterieuze in-game aanwijzingen en verborgen berichten spelers hielpen de resterende geheimen van het evenement te ontgrendelen en te begrijpen wat er echt met Warzone was gebeurd, waardoor iedereen uiteindelijk in 1984 naar Verdansk werd vervoerd. , en de langverwachte lancering van seizoen drie.
  • Terwijl de nieuwe Warzone-ervaring vandaag officieel wordt gelanceerd, gaat de gemeenschapsviering verder terwijl spelers online gaan om alle nieuwe content van seizoen drie te spelen, inclusief de nieuwe Verdansk Warzone-map uit 1984 en een groot aantal nieuwe multiplayer- en zombies-content in Black Ops Cold War.
  • Fans kunnen de laatste informatie volgen via @CallofDuty op Twitter. Kijkers kunnen ook naar Twitch.tv/callofduty gaan voor live-actie, waaronder het Atlanta FaZe $ 100.000 Gold Rush Tournament.

Fans van alle rangen en standen belichamen de “Let’s Go!” geest wanneer ze een team vormen om samen Call of Duty te spelen. Om de lancering van seizoen drie te vieren, hebben een aantal Warzone-superfans over de werelden van hiphop, gaming en professionele sporten, waaronder AJ Tracey, Dennis Schroder, Druski, Gunna, Jack Grealish, Jack Harlow, Michelle Viscusi, Mookie Betts , Nadeshot-eigenaar van CDL Team LA Thieves, Rocky No Hands, Saweetie, Swae Lee en Young Thug zijn samengekomen met de beroemde muziekvideo-regisseur Gibson Hazard in een nieuwe campagne genaamd “Squad up the World” die de # Let’sGo! sensatie die we allemaal ervaren als we Call of Duty samen spelen.

Call of Duty Black Ops: Cold War en Warzone zijn reeds verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S en PC.

Ook interessant
Aankomende Battlefield zal zich in de nabije toekomst afspelen
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x