Sekiro: Shadows Die Twice GOTY-edition binnenkort gratis te downloaden

Sekiro: Shadows Die Twice is, ondanks zijn hoge moeilijkheidsgraad, een ontzettend toffe game om te spelen. De game is al enige tijd uit, en uitgever en ontwikkelaar Fromsoftware heeft een trailer uitgebracht voor de Game of the Year Edition.

De GOTY editie is geen nieuwe versie die je zal hoeven te kopen, het betreft namelijk een gratis update voor diegene die de game al in hun bezit hebben en voegt een aantal toffe nieuwe features toe. Zo krijgen we de beschikking tot de Gauntlets of Strength, wat een boss rush-mode is waarbij je achter elkaar diverse eindbazen zal moeten verslaan. Daarnaast komen er Reflections beschikbaar, wat een manier is om opnieuw tegen eerder verslagen bazen opnieuw te vechten.

Hoofdpersonage Wolf zal ook een aantal nieuwe skins krijgen en is het mogelijk om clips van dertig seconden te delen met anderen om zo hints te geven hoe bepaalde segmenten gespeeld dienen te worden.

De GOTY update van Sekiro zal vanaf 28 oktokber gratis te downloaden zijn voor een ieder die de game in zijn bezit heeft. Sekiro: Shadows Die Twice is reeds verschenen voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x