Shin-Chan game zal wellicht zijn opwachting maken in Westerse landen

Tijdens de Japanse Nintendo Direct viel op dat Crayon Shin-Chan zal verschijnen in het land van de rijzende zon. Helaas werd er niet bekend gemaakt of de game ook in het Westen zal verschijnen, maar de mogelijkheid bestaat dat de game hier misschien toch gaat verschijnen.

Dit zegt gamedirector Kaz Ayabe onlangs op Twitter. De game, welke voluit Crayon Shin-Chan: Ora to Hakase no Natsuyasumi – Owaranai Nanokakan no Tabi heet (vrij vertaald Crayon Shin-Chan: Me and the Professor’s Summer Holiday – The Endless Seven-Day Trip), werd afgelopen week aangekondigd tijdens de Japanse Nintendo Direct. De game zal aankomende zomer moeten verschijnen in Japan voor de Nintendo Switch.

Aangezien Shin-Chan in de Westerse landen ook bekendheid geniet, vroegen vele fans op Twitter of de game in de toekomst een Engelstalige versie zal krijgen. Gamedirector Ayabe antwoordde dat hij zijn best zal doen om de game ook uit te brengen in de Westerse landen.

Crayon Shin-Chan wordt ontwikkeld door Millenium Kitchen en zal een adventuregame worden waar je onder andere insecten en vissen zal moeten vangen.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x