SMITE bèta gaat van start op de Xbox One

Hi-Rez Studios heeft bekend gemaakt dat de game SMITE de bètafase in gaat. Dit houdt in dat je zelf aan de slag kunt met de game!

Vanaf vandaag is SMITE beschikbaar in de Xbox Games Store en de ingame winkel van de game is ook gelijk geopend. Hier kun je verschillende skins kopen voor je goden.

Alle ingame aankopen, voortgangen en prestaties die je in de beta maakt kun je meenemen naar de volledige game zodra deze verschijnt. Ook is er de mogelijkheid om je pc en Xbox One-accounts aan elkaar te linken. Zo kun je de voortgang van het ene naar het andere platform kopiëren. Let wel op, want dit is een eenmalige optie!

Wie de open bèta gebruikt, kan in de Xbox Games Store de SMITE Founder’s Pack aankopen. Dat pakket bevat de 65 goden die de Xbox One-versie nu heeft en nog krijgt, 400 Gems, de Soldier of Fortune-skin voor Ares en de beperkte Cacodemon X-skin voor Ymir.

Een precieze releasedatum is nog niet bekend. Wat wel bekend is dat wanneer de game volledig voor de Xbox One uitkomt, de Founder’s Pack niet meer verkrijgbaar is.

 

[av_video src=’https://youtu.be/GUXxljUMbZA’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x