Splatoon krijgt een spetterende nieuwe update!

De Wii U-shooter Splatoon Krijgt 6 augustus een nieuwe update. De update zal een nieuwe gamemode krijgen en een hoger haalbaar level van de spelers.

De nieuwe gamemodes die worden toegevoegd zijn Squad Battle en Private Battle. Squad Battle is een mode voor Ranked Battles. Spelers spelen nu samen met hun vrienden als een team in plaats van een team vol random mensen. Squads spelen altijd tegen willekeurige anderen sqauds als tegenstanders. Private Battle is in principe hetzelfde maar dan in privégevechten.

Na de update is het mogelijk om level 50 te worden en om na het gevecht een S en S+ rank te verdienen. Er worden ook in totaal meer als 40 kledingstukken aan het spel toegevoegd en er komen nieuwe wapens. De slosher is een emmer verf die je naar je tegenstander kan gooien en het Splatling-geweer is als het waren een rattling gun.

Nintendo laat verder nog weten dat er na de update content gemaakt blijft worden voor Splatoon. Waaronder nieuwe mappen en nog meer gamemodes.  Bekijk hieronder de trailer voor de update, die vorige week al online verscheen.

[av_video src=’https://youtu.be/KuJENO8M23I’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x