Star Wars: Battlefront 3 gameplay opgedoken

Ondertussen zijn we er allemaal aan gewend dat Star Wars: Battlefront een reboot heeft gekregen van DICE en EA Games. De voorloper van de serie zou een deeltje 3 krijgen, en laat daar nou nieuwe gameplaybeelden van zijn verschenen op Youtube.

De shooter was oorspronkelijk in ontwikkeling bij Free Radical, bekend van onder andere de TimeSplitters-games, maar helaas heeft de game het daglicht nooit gezien.

In deze nooit eerder verschenen video van Battlefront 3 is een deel van de eerste missie uit de game te zien. De speler vecht in deze missie als clone troopers terwijl een horde aan battle droids worden neergeschoten. Aan het eind van de video is te zien hoe enorme schepen uit de lucht kunnen worden geschoten door middel van een Planetary Cannon.

Het geluid van de video is erg slecht, maar de missie lijkt bijna compleet te zijn. Uploader FuZah hoopt dat EA de game alsnog afmaakt onder de naam Battlefront: Legacy. De kans is groot dat dit niet past bij EA’s plannen voor de nieuwe Battlefront-games, waarvan volgend jaar een tweede deel verwacht wordt.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x