Eerste Dying Light game is vanaf nu gratis te upgraden naar Enhanced Edition

Ontwikkelaar en uitgever Techland heeft vandaag bekend gemaakt dat bezitters van Dying Light gratis kunnen upgraden naar de Enhanced Edition van de game, Hierbij krijg je toegang tot tot alle DLC en bonussen die bij deze editie horen.

Techland heeft dit nieuws vandaag bekend gemaakt via het officiële Dying Light-twitteraccount. Spelers van de basisversie van Dying Light kunnen gratis upgraden naar de Enhanced Edition, en zo toegang krijgen tot content die eerder achter een betaalmuur zat. “Vanaf vandaag zal elke speler die de Standard Edition van Dying Light bezit automatisch geüpgraded worden naar de Enhanced Edition”, staat in de tweet.

Om toegang te krijgen tot de extra content moeten spelers Dying Light opstarten en in het hoofdmenu naar ‘DLC Packs’ navigeren, waar de content van de Enhanced Edition klaarstaat om gedownload te worden. Onderdeel van de Enhanced Edition is ook uitbreiding The Following, dat een nieuw gebied aan de map toevoegt, alsmede voertuigen en een nieuwe verhaallijn.

Verder zit bij de Enhanced Edition de The Bozak Horde-dlc, waarin spelers in een stadion wakker worden en allerlei opdrachten van de Bozak moeten voltooien om in leven te blijven. Spelers krijgen ook toegang tot de dlc-pakketten Crash Test Skin Pack, Ultimate Survivor Bundle en Cuisine & Cargo. 

Dying Light is reeds verkrijgbaar op Xbox One, PlayStation 4 en PC. Dankzij backwards-compatibility is de game ook speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X | S. Tevens heeft de game onlangs ook een new-gen patch ontvangen.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x