Star Wars: Battlefront beta start op 8 oktober

8 oktober is een mooie dag, want niet alleen Rowdy en Eunchul zijn dan jarig, maar de Star Wars: Battlefront bèta zal dan ook online gaan!

Een bèta voor first person shooter Star Wars: Battlefront is tussen 8 en 12 oktober speelbaar op PC, PlayStation 4 en Xbox One. De bèta bevat drie gamemodi en een companion app. Dat maakt uitgever Electronic Arts bekend op zijn site.

 Het gaat om een open bèta die voor alle spelers beschikbaar is, aldus EA. Elke van de drie gamemodi krijgt een eigen map op een andere planeet. De gamemodi zijn als volgt:

Walker Assault on Hoth, waarin veertig spelers tegelijk rondlopen. De Rebels moeten de AT-AT’s uitschakelen met Y-wing-bommenwerpers. De Empire moet de AT-AT’s beschermen en de Rebels verslaan.

Drop Zone on Sullust: een gevecht van acht tegen acht waar telkens reddingscapsules neerkomen. De twee teams moeten deze capsules veroveren en verdedigen.

Survival Mission on Tatooine: een singleplayer- of co-opmodus waarin spelers onder meer golven aanvallende AT-ST’s, TIE Fighters en Stormtroopers tegen moeten houden. Deze modus is online te spelen of in split-screen op consoles.

Naast deze drie modi kunnen spelers in de bèta de companion app van Star Wars: Battlefront testen. Deze browser-app bevat het kaartspel Base Command, waar spelers in-game geld kunnen verdienen om onder andere wapens vrij te spelen. Ook kunnen spelers hun uitrusting aanpassen.

https://www.youtube.com/watch?v=G2DMGRrHFiY

EA laat weten dat de bèta op PS4 en Xbox One ongeveer 7 GB groot is, en 11 GB op pc. Spelers kunnen maximaal level vijf worden in de bèta, en de voortgang wordt niet overgezet naar de uiteindelijke game. Star Wars: Battlefront verschijnt op 17 november.

 

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x