High Resolution 3D Backgrounds 3D Wallpapers 3D Wallpapers 2012

StarGamers wants you!

Vanaf april 2015 zijn we begonnen met ons Multiplatform Gaming Magazine. Vanwege de snelle groei kunnen wij niet altijd alles bijhouden en zijn wij per direct opzoek naar uitbreiding van ons gezellige team!

Sinds de lancering in april is onze site gaan groeien. Met maarliefst 450.000 hits per maand en 12.000 unieke bezoekers kun je stellen dat StarGamers een aardig succes aan het worden is. Daarom hebben wij de volgende vacature open staan:

Nieuwsposter
Ben jij iemand die de laatste gameactualiteiten op de voet volgt, en zou je vanaf de frontlinie verslag willen uitbrengen over alles wat te maken heeft met gaming? Dan is deze functie wat voor jou. We zoeken enthousiaste gamers die gepassioneerd zijn voor het brengen van nieuws met een persoonlijke slag.

Ben jij iemand die dagelijks de tijd heeft om twee newsitems te plaatsen en beheers jij de Nederlandse taal goed? Stuur dan je persoonlijke informatie zoals naam, adres, leeftijd en gamingplatforms die je in bezit hebt op naar:

rowdy [at] StarGamers [dot] nl.

Vergeet ook niet om enkele voorbeeld nieuwsberichten van een game naar keuze in de e-mail bij te voegen. Zorg er daarbij wel voor dat je Nederlandse teksten opstuurt.

 

We zoeken iemand die:

  • Minimaal 18 jaar of ouder is
  • Passie heeft voor games
  • Affiniteit heeft met de gamesindustrie
  • Algemeen Beschaafd Nederlands kan schrijven

We bieden je:

  • Een kans om je netwerk te verbreden binnen de industrie
  • Een werkplek waar je ervaring op kan doen, en die een goede aanvulling is op je CV
  • De mogelijkheid om andere artikelen te schrijven (reviews, previews, features etc.)
  • Toegang tot (pers) events
  • We belonen je werk met extra’s en allerhande perks in natura

We zien je sollicitatie graag tegemoet, en wie weet mag je jezelf binnenkort crewlid van StarGamers noemen! Wil je wel af en toe een item insturen maar heb je geen behoefte om deel uit te maken van de vaste redactie, dan kun je natuurlijk altijd als gastschrijver een stuk inzenden.

NB: Het kan zijn dat je e-mail in de drukte van de dagelijkse bezigheden wat in de vergetelheid is geraakt. Wees niet bang ons er op te wijzen dat je nog antwoord terug verwacht!

High Resolution 3D Backgrounds 3D Wallpapers 3D Wallpapers 2012

[mbYTPlayer url=”https://www.youtube.com/watch?v=w5fcIMtDAVA” opacity=”.5″ quality=”medium” ratio=”auto” isinline=”false” showcontrols=”false” realfullscreen=”true” printurl=”true” autoplay=”true” mute=”true” loop=”true” addraster=”true” stopmovieonblur=”false” gaTrack=”false”]

NL / EN
3
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x