Er zijn maar weinig exclusieve games voor de Xbox One aangekondigd, maar Microsoft wil het aanbod van hun eigen games iets uitdiepen. Een van de games is State of Decay en laat er nu wat fijne info vrijgegeven zijn over de game met dikke gameplay!

Bij IGN focussen ze deze maand stevig op State of Decay 2 en vandaag krijgen we ruim 20 minuten integrale 4 player co-op gameplay te zien. Niet onhandig dus om ons een goed beeld te kunnen vormen van de game.

Daarnaast heeft Microsoft een releasedatum aangekondigd voor State of Decay 2, de zombie-rurvival RPG van Undead Labs. De game verschijnt op 22 mei voor Xbox One en Windows 10 pc’s als Play Anywhere titel. Diezelfde dag al zal de game ook worden toegevoegd aan het aanbod van de Xbox Game Pass. Voorts krijgt State of Decay 2 een aantrekkelijk prijskaartje van 29,99 dollar mee voor de standaard editie. De Ultimate Edition kost 49,99 dollar. Men heeft de prijs bewust laag gehouden omdat men een sterke community voor op langere termijn wil uitbouwen en door het lagere prijskaartje zouden dus meer mensen de kans krijgen het spel aan te schaffen.

De Ultimate Edition biedt early access toegang tot State of Decay 2. De game kan je dan al spelen vanaf 18 mei. Ook krijg je bij de Ultimate Edition een Xbox One-versie van State of Decay: Year One Survival Edition, evenals toegang tot de Independence Pack en Daybreak Pack DLC, die later verschijnen en waarvoor nog geen releasedatum bekend is.

Laat een antwoord achter