[WIN] World of Tanks: Generals weggeef actie

[mbYTPlayer url=”https://www.youtube.com/watch?v=QbmAMyslwxE” opacity=”1″ quality=”default” ratio=”auto” isinline=”false” showcontrols=”false” realfullscreen=”true” printurl=”true” autoplay=”true” startat=”6″ mute=”true” loop=”true” addraster=”true” stopmovieonblur=”false” gaTrack=”false”]StarGamers geeft in samenwerking met Wargaming.net een leuk cadeautje weg! En het mooiste is: je hoeft er helemaal niks voor te doen!

Om natuurlijk het heugelijke feit te vieren dat StarGamers per 1 april het licht zag, hebben wij een prachtige Like & Win actie opgestart. Nu konden we alleen de console gamers in het zonnetje zetten maar ook voor PC gamers hebben we iets leuks!

Wargaming.net is zo lief geweest om ons maar liefst 20 closed betakeys te doneren. De liefde willen wij natuurlijk het liefst met jullie delen, dus geven wij deze aan jou weg.

Het enige wat je hoeft te doen is je mailadres in onderstaand blokje in te vullen en je krijgt de code gratis en voor niets toegestuurd!

Binnenkort kun je de preview van Ermon verwachten op StarGamers, tot die tijd wensen wij iedereen veel plezier met de beta.

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
StarGamers
8 jaren geleden

Bedankt Yvonne! Wie weet zit er volgende keer wel iets bij voor jou. Blijf het in de gaten houden!

0
0
Yvonne Schut
8 jaren geleden

Niet mijn ding maar zal hem delen 🙂

0
0
ComplikeRu Page
8 jaren geleden

Take one code! For what Region is it?

0
0
NL / EN
3
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x