Steve en Alex uit Minecraft komen naar Super Smash Bros. Ultimate

Steve en Alex uit Minecraft zijn de volgende speelbare vechters voor Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch.

Dit is aangekondigd in een onthullingstrailer die werd gevolgd door een korte boodschap van Masahiro Sakurai, de director van de Super Smash Bros.-serie.

Steve en Alex maken deel uit van het tweede Challenger Pack in de Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2. Dat omvat ook een nieuw level en zeven muzieknummers uit de Minecraft-serie.

Op zaterdag 3 oktober is Masahiro Sakurai om 16:30 uur terug met een uitgebreide videopresentatie, waarin hij meer vertelt over Steve en Alex, waaronder de releasedatum.

Steve en Alex zijn beschikbaar voor spelers die de Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2 kopen, of voor wie het Challenger Pack 7 aanschaft in de Nintendo eShop. Door de Fighters Pass Vol. 2 in de Nintendo eShop te kopen krijgen spelers de beschikking over Steve en Alex. De Fighters Pass Vol. 2 omvat ook de eerder uitgebrachte vechter Min Min uit ARMS en vier andere Challenger Packs die nog niet zijn uitgebracht. Iedere Challenger Pack bevat een vechter, een level en diverse muzieknummers.

Zaterdag is de presentatie als livestream te zien op het YouTube-kanaal van Nintendo Nederland.

Steve en Alex uit Minecraft zijn de volgende speelbare vechters in Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch. Op zaterdag 3 oktober zal Masahiro Sakurai om 16:30 uur uitgebreid verslag doen van Steve en Alex tijdens een video die als livestream te zien is. In de video wordt ook de releasedatum bekendgemaakt.

Ook interessant
Eerste Ghost of Tsushima Legends raid verschijnt op 30 oktober
NL / EN