Studio van Hideo Kojima werkt aan een nieuwe game

Via Twitter is bekend geworden dat Kojima Productions is begonnen met een nieuwe game.

Via Twitter  liet audiodirecteur van Kojima Productions, Ludvig Forsell, weten dat hij voor het eerst opnamen heeft gemaakt tijdens de COVID-19 pandemie. Dit heeft hij gedaan voor een ‘nog niet bekendgemaakt project’. Daarnaast meldt de geluidsspecialist dat hij ‘superblij was met de resultaten’.

Tevens is Kojima Productions nog op zoek naar een aantal nieuwe medewerkers, zoals een reclameprogrammeur, artiest, game- en sounddesign, schrijver, projectmanager tot diverse producerrollen.

Het is nog niet helemaal duidelijk waar Kojima Productions aan werkt, maar eerdere Tweets van Kojima deden vermoeden dat er aan een sequel van Death Stranding gewerkt wordt. Kojima heeft overigens wel laten weten dat als er een sequel komt hij met een frisse start wil beginnen.

Die frisse start zou overigens niet hoeven te betekenen dat er geen rol voor Norman Reedus is. De Walking Dead-acteur, die zijn gelijkenis uitleende aan Sam Porter Bridges liet namelijk weten zo weer met Kojima samen te werken.

Death Stranding verscheen vorig jaar november voor de PlayStation 4 en afgelopen juni op de PC. Het is de eerste game op StarGamers welke geen reviewoordeel heeft gekregen. Benieuwd? Lees de review dan HIER!

Ook interessant
TV-programma SNL neemt PlayStation 5 lancering op de hak
NL / EN