Tachanka rework nu gratis beschikbaar in Rainbow Six Siege

De rework van de geliefde verdedigende Operator Tachanka is nu gratis beschikbaar in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege op alle platformen.

Lord Tachanka is uitgebreid herwerkt om hem te transformeren tot een betrouwbare Operator voor competitieve spelers, met gloednieuwe gameplayelementen dankzij veranderingen in zijn uitrusting en de toevoeging van een nieuwe gadget. Om deze rework te vieren, is er tevens een nieuwe Elite Skin, Slava Korolyu, verkrijgbaar die de Mighty Lord op zijn best presenteert.

De Russische verdediger Tachanka draagt vanaf nu zijn DP27 LMG als primair wapen voor meer mobiliteit en heeft de mogelijkheid om rotatiegaten te maken in zachte muren. Tachanka’s nieuwe gadget, de Shumikha-werper, is perfect om gebieden tijdelijk onbegaanbaar te maken en moeilijke hoeken te verdedigen. De zware brandgranaten kunnen meerdere keren stuiteren en hun lont begint pas te branden na de eerste kaats, waardoor ze erg veelzijdig zijn. De ‘withstand’-vaardigheid waarover Tachanka oorspronkelijk beschikte op de testserver, is geen onderdeel meer van de uiteindelijke rework.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC en zal binnenkort ook een gratis upgrade krijgen voor de next-gen consoles.

Ook interessant
Gratis demo van Monster Hunter Rise verschijnt op 8 januari
NL / EN