The Mandalorian komt naar Fortnite in nieuw seizoen

Fortnite Chapter 2 – Season 5 is van start gegaan en het thema is dit keer Star Wars: The Mandalorian, welke flink wat nieuwe dingen met zich mee brengt.

Doormiddel van een trailer heeft Epic Games onthuld wat we in het vijfde seizoen van Fortnite Chapter 2 mogen verwachten. Het nieuwe seizoen heet Zero Point en brengt weer een aantal nieuwe leuke dingen met zich mee. Zo zijn er middels de Battle Pass weer nieuwe personages te verdienen welke allen ten strijde trekken tegen een nieuwe dreiging, genaamd The Loop.

De game kent ook weer een aardig aantal nieuwe quests en bounties, waarmee je een nieuwe valuta kunt verdienen. Deze nieuwe valuta worden Bars genoemd en vervangen de V-Bucks die je eerder in de game kon verdienen. Daarnaast heeft Fortnite een nieuwe abonnementsdienst gekregen welke je maandelijks toegang geeft tot de Battle Pass, duizend V-Bucks (Bars) en een Outfit Bundle met exclusieve skins. In de Outfit Bundle zit altijd minstens een outfit en een accessoire die op geen enkele andere wijze te verkrijgen valt. Ook zijn er weer nieuwe wapens te vinden, zoals de Amban Sniper Rifle uit The Mandalorian.

Fortnite is een gratis Battle Royale game welke reeds verkrijgbaar is voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Switch, PC en mobiele apparaten.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x