The Mandalorian maakt opwachting in Star Wars: Squadrons

Electronic Arts, Motive en Lucasfilm hebben gisteren tijdens het launch event van Mando Mondays aangekondigd dat Star Wars: Squadrons een gratis update krijgt, met in-game items gebaseerd op de Lucasfilm serie The Mandalorian, die exclusief te streamen is via Disney+.

Deze unieke update is beschikbaar vanaf woensdag 28 oktober – net op tijd voor de première van seizoen 2 op vrijdag 30 oktober.

Star Wars: Squadrons-spelers kunnen met de update acht nieuwe (gratis) cosmetische items – geïnspireerd op het eerste seizoen van The Mandalorian – vrijspelen om hun starfighters te versieren.

De update brengt nieuwe cockpit-cosmetische items voor voor beide facties, waaronder één hologram, één sticker, één dashboard-flair (inclusief Mysterious Creature bobblehead om het dashboard van een ​​New Republic-starfighter te versieren) en één hangende flair voor zowel Imperial- als New Republic-starfighters.

Je kunt de nieuwste Star Wars: Squadrons Pilot Briefing met meer informatie over de op The Mandalorian geïnspireerde items hier vinden.

Star Wars: Squadrons is reeds verschenen voor PlayStation 4 (en PSVR), Xbox One en PC.

Ook interessant
lara croft
Geannuleerde Tomb Raider remake uit 2005 gelekt
NL / EN