Toffe shizzle in Rainbow Six: Siege Collector’s Edition

Nog even wachten en het is 13 oktober! Wat er dan is? Nou, dan komt eindelijk de nieuwe Rainbow Six game onze kant op. Nu komt Ubisoft met iets wat je als fanboy gewoon moet hebben!

Ubisoft heeft drie pre-order versies aangekondigd. Alle drie geven ze je de mogelijkheid om de beta te spelen, die in september van start gaat. De normale pre-order zal 60 euro gaan kosten en bevat geen extra’s. Daarnaast krijgen we de Gold Edition, deze zal de game bevatten met de daarbij horende Season Pass. Deze kun je kopen voor 90 euro.

Als laatste en meest opvallende is daar de Collector’s Edition. Een compleet pakket voor het flinke bedrag van 150 euro. Maar man, o man, wat krijg je ervoor terug… Deze editie bevat naast de game en Season Pass ook een hele hoop goodies. Wat te denken van een CTU-cap, een karabijnhaak met flesopener, een hippe backpack en een prachtige tactische gids. Dit alles verpakt in een mooie steelcase. Check gewoon even het plaatje wat Ubisoft heeft meegeleverd met het persbericht.

Wil je dit alles bestellen dan kun je gewoon even naar de UBISTORE gaan om het alvast te pre-orderen!

scrshot1

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x