Turok kwam in een goede oude tijd uit op de Nintendo 64. Omdat het een vruchtbare tijd was voor games en ik als kleine bengel nou niet bepaald rijk werd van mijn zakgeld, heb ik in die tijd Turok overgeslagen. Gelukkig krijg ik (en vele met me) nu de kans om dat in te halen. De Remastered versie van Turok komt naar de Xbox One.

Turok: Dinosaur Hunter en Turok 2: Seeds of Evil komen beide naar de XBox One in remastered vorm. Nightdive Studios nam eerder al de remastered versie voor op de PC voor haar rekening. Nu mag de studio ook aan de slag met de dinosaur hunter games op de Xbox One. Hoe de remastered er uit gaan zien en of ze nog verandering ten opzichte van de PC versie hebben toegevoegd is nog niet duidelijk. Op 2 maart zijn de games echter te koop op de Xbox One.

 

Laat een bericht achter

stargamers