Tweede Marvel’s Avengers War Table-stream onthult details over komende beta en Hawkeye

Square Enix heeft tijdens de tweede Marvel’s Avengers WAR TABLE-stream veel nieuws onthuld over het komende betaprogramma, dat op 7 augustus begint.

Kijkers die de Marvel’s Avengers WAR TABLE-stream live volgden via het PlayAvengers.com-kanaal vernamen voor het eerst alle geweldige details over de veelzijdige content die tijdens de beta beschikbaar komt. De beta bevat diverse single-player-missies, en een groot aantal missies die solo-spelers samenwerkend met computergestuurde Avengers kunnen spelen, maar ook geschikt zijn om co-op met maximaal vier spelers tegelijk te spelen. In een van die missies nemen spelers de rol aan van de jonge superheld Kamala Khan om samenwerkend met Hulk een AIM-basis te infiltreren in de Amerikaanse bossen van de Pacific Northwest, waar voor het laatst iets van JARVIS is vernomen. Later reizen ze met de Quinjet naar een afgelegen War Zone op de ijzige Russische toendra om diep in een ondergrondse bunker enkele SHIELD-geheimen te ontdekken.

De Marvel’s Avengers-beta biedt spelers een uitgebreide hands-on-ervaring van de game voordat deze op 4 september wereldwijd wordt gelanceerd.

“”We willen fans echt een diepgaande indruk geven van wat ze kunnen verwachten als de beta op 7 augustus begint, ” zegt Scot Amos, co-head van Crystal Dynamics. “Ik ben buitengewoon trots op het werk dat het team heeft gedaan om Marvel’s Avengers voor de spelers gereed te maken, en ik kan niet wachten om hun reacties te zien.”

Tijdens de Marvel’s Avengers WAR TABLE-stream werd ook onthuld dat PlayStation 4- en Xbox One-spelers die hun Square Enix Members- en Epic Games-accounts koppelen en de drie HARM-room-uitdagingen van de beta voltooien, worden beloond met de Hulk Smashers Pickaxe, inclusief Hulkbuster-stijl, in Fortnite, de free-to-play game van Epic Games.

Let op: spoilers! Tijdens de Marvel’s Avengers WAR TABLE-stream konden kijkers een eerste blik werpen op één van de eerste helden die na de lancering gratis wordt toegevoegd: Clint Bartons Hawkeye. In een geheel originele verhaallijn die is gebaseerd op enkele van de beroemdste Hawkeye-momenten in de comics, kunnen spelers Hawkeye’s iconische hightech boog en trickpijlen gebruiken in missies die zowel solo als co-op online met vrienden gespeeld kunnen worden. Het verhaal van Hawkeye zal het verhaal van de hele Marvel’s Avengers-wereld verder helpen, waarbij alle nieuwe missies toegankelijk worden voor alle speelbare helden. Binnenkort wordt meer bekendgemaakt over Hawkeye en andere content die na de lancering verschijnt, waaronder de nieuwe schurk en andere content die Hawkeye met zich meebrengt.

De eerste Marvel’s Avengers WAR TABLE-stream verscheen op 24 juni en onthulde onder meer nieuwe Thor-gameplay, details over de voornaamste schurk in de game, MODOK (Mental Organism Designed Only for Killing) en gloednieuwe informatie over War Zones, de teamgebaseerde missies in de game, inclusief hun structuur en hoe de Avengers in de game nog machtiger kunnen worden door samen te werken met het Avengers Initiative.

Het betaprogramma van Marvel’s Avengers begint op 7 augustus, exclusief voor PlayStation 4-bezitters die de game als pre-order bestelden, en is beschikbaar tot 9 augustus. Op 14 augustus wordt de beta geopend voor alle PlayStation 4-bezitters, tot 16 augustus.
Spelers die Marvel’s Avengers als pre-order bestelden op Xbox One en pc krijgen van 14 tot 16 augustus toegang tot de beta.
Tenslotte zal het betaprogramma op 21 augustus worden geopend voor alle PlayStation 4-, Xbox One- en pc-spelers, tot 23 augustus.
Bekijk hier een volledige infographic met alle platformen en datums.

Om de beta te kunnen spelen, is een Square-Enix Members-account vereist. Spelers kunnen zich gratis voor zo’n account aanmelden op https://membership.square-enix.com/register. Iedereen die zich aanmeldt ontvangt een exclusieve Thor-nameplate in de complete game.

Marvel’s Avengers biedt spelers een rijke en uitgebreide gameplay-ervaring, met een combinatie van Hero Missions en War Zones. Hero Missions zijn alleen single-player en maken deel uit van de Campaign. Ze laten je de unieke krachten van elke held volop benutten, terwijl je deze helden verzameld voor je groeiende team. War Zones kunnen solo gespeeld worden, of met een team van twee tot vier spelers**, met elke held in je verzameling. Elke missie wordt dynamisch geschaald op basis van de teamgrootte en het level van de speler.

Spelers van Marvel’s Avengers kunnen Earth’s Mightiest Heroes op verschillende manieren aanpassen. Terwijl elke held trouw blijft aan zijn unieke superkrachten, kun je elke held op andere manieren gebruiken op basis van de uitrusting die je hem of haar toewijst en de vaardigheden die je activeert, zodat geen twee helden precies hetzelfde zijn. Elke held heeft dynamische combo-systemen, Heroic-moves, een intrinsiek vermogen en kenmerkende movesets om te ontgrendelen en aan te passen. Veel van die moves zijn gebaseerd op klassieke acties uit de 80-jarige geschiedenis van Marvel, andere zijn speciaal voor deze game gemaakt.

Spelers kunnen deze iconische superhelden ook aanpassen met klassieke, populaire en gloednieuwe kostuums, geïnspireerd door de 80-jarige geschiedenis van Marvel, inclusief Iron Mans pak uit de Original Sin-verhaallijn uit 2014 en de Donald Blake-identiteit van Thor, wat een knipoog is naar een alias van Thor die voor het eerst verscheen in Journey into Mystery issue 83 uit 1962.

Marvel’s Avengers is een ambitieuze game die begint met een wereldwijde, spannende race tegen de tijd om de Avengers opnieuw op te bouwen. Maar dat is nog maar het begin. Om alle spelers een doorgaande, heldhaftige ervaring te bieden, wordt het verhaal van Marvel’s Avengers steeds verder uitgebreid, en escaleren de gevaren met elke nieuwe post-release superheld, regio en verhaallijn die gratis worden geleverd aan spelers die de core-game bezitten.

Marvel’s Avengers verschijnt op 4 september 2020 tegelijk voor de PlayStation 4, Xbox One, Stadia en PC. Marvel’s Avengers komt ook beschikbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X wanneer deze consoles tegen het eind van 2020 verschijnen.

Ook interessant
UPDATED | EA kan hele hoge boetes krijgen vanwege lootboxen in FIFA
NL / EN