Tweede seizoen van Suicide Squad: Kill the Justice League is uitgesteld

Suicide Squad: Kill the Justice League heeft sinds de release te maken met de nodige kritieken en de game kent ook niet het verwachte verkoopsucces wat Warner Bros. op had gehoopt.

Ontwikkelaar Rocksteady Studios kondigde onlangs aan dat Suicide Squad op 11 juli zijn tweede seizoen van post-launch content zou krijgen, met onder andere een nieuw speelbaar personage: Mrs. Freeze, een Elseworlds-variant van de iconische Batman-schurk Mr. Freeze.

Dit is echter met een paar weken uitgesteld. Rocksteady kondigde in een kort bericht op Twitter aan dat seizoen 2 van de open wereld looter shooter nu op 25 juli zal verschijnen. Er werd geen reden voor het uitstel gegeven.

“Update: Task Force X, we zullen de releasedatum voor het volgende seizoen aanpassen. Suicide Squad: Kill the Justice League Seizoen 2 zal nu op 25 juli lanceren. Bedankt voor jullie geduld,” schreef de ontwikkelaar.

Gezien het feit dat dit een spel is dat dringend nieuwe content nodig heeft, is het misschien niet de beste beslissing om een nieuw seizoen van content uit te stellen, zelfs als het maar een kleine vertraging is, en zelfs als seizoen 2 er niet naar uitziet de oplossing voor de problemen van het spel te zullen zijn.

Suicide Squad: Kill the Justice League is reeds beschikbaar op PlayStation 5, Xbox Series X | S en PC.

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x