Ubisoft laat uitgebreid gameplay zien van Star Wars: Outlaws

Ontwikkelaar Massive, de studio achter Tom Clancy’s The Division 2 werkt al een tijdje aan een open wereld Star Wars-game namelijk Star Wars: Outlaws. Tot nu toe hebben meerdere trailers van deze game gehad, maar tijdens de Ubisoft Forward-presentatie werd de game uitgebreid getoond.

In een uitgebreide video laat Ubisoft de diverse aspecten van de game zien, van space combat welke seamless overschakelt naar normale gameplay. Vervolgens zien we hoofdpersoon Kay Vess die samen met haar maatje Nix op verkenning gaat op de planeet Tatooine, een land waar de criminele baas Jabba the Hut over regeert. Kay zoekt hier naar een beruchte gunslinger die haar wapen kan voorzien van een nodige upgrade. De main missie is namelijk het uitvoeren van de grootste heist in de galaxy. Hiervoor moet Kay, belangrijke figuren aan haar kant krijgen waaronder grote crime lords.

Spelers kunnen op een planeet direct naar een story missie, maar het is ook mogelijk om alles in deze open wereld te verkennen. Kay beschikt over een Speedster bike waarmee ze snel bij haar bestemming kan komen.

Star Wars Outlaws zal op 30 augustus verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X | S en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x