Uitbreiding van SIFU getoond in nieuwe trailer, game komt ook naar Xbox

Ontwikkelaar Sloclap heeft vandaag een diepgaande blik vrijgegeven van de Arenas-uitbreiding die binnenkort zal verschijnen voor SIFU.

Met 9 nieuwe locaties en 45 meedogenloze uitdagingen verdeeld over 5 spelmodi, brengt de Arenas-uitbreiding tot 10 extra uren gameplay in de al veeleisende titel. Meesters van Kung Fu worden tot het uiterste gedreven als golven van vijanden op hen afkomen in de Survival-modus of tot perfectie worden gedreven in de Performance-modus. Met Time Attack kunnen spelers ook tegen de klok vechten op een pad vol vijanden. Sifu’s die op zoek zijn naar een twist op de impactvolle combat van het spel kunnen de nieuwe Capture-modus proberen – waar spelers een gemarkeerd gebied moeten overnemen en vasthouden – of de Manhunt-modus, waarbij een specifiek doelwit omringd door bewakers moet worden uitgeschakeld.

Ongeacht hoe je Kung Fu kiest, zal je je vijanden afbreken in gevarieerde, mooie scènes. Van bruisende, kleurrijke leegtes tot regenachtige steegjes, je vijanden wachten, klaar om met snelheid en felheid te worden neergehaald.

SIFU zal op 28 maart ook verschijnen op Xbox-consoles en Steam. De game is reeds verkrijgbaar op PlayStation en in de Epic Games Store.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x