Aankomende Xbox Showcase zal grote nieuwe titels tonen

Het lijkt erop dat de grote Xbox Showcase van begin juni, flink wat grote titels gaat tonen. Zo zou Microsoft zich klaarmaken voor een indrukwekkende show met meerdere grote game onthullingen.

Bekende insider Nate the Hate, die vaak met correcte informatie komt over projecten binnen de games industrie, heeft te horen gekregen dat Microsoft de reboot van Perfect Dark, uitgebreid gaat tonen tijdens de aankomende Xbox Showcase. Nate the Hate heeft van zijn bronnen ook te horen gekregen dat het project goed loopt en dat er geen ontwikkelproblemen zijn. Eerder deze maand verschenen er geruchten dat Perfect Dark mogelijk te maken had met ontwikkelproblemen. Dat lijkt volgens de bronnen van Nate the Hate niet zo te zijn. Perfect Dark is al aangekondigd door Microsoft, maar enkel via een cinematic teaser trailer in het jaar 2020. Vier jaar lang hebben we niets meer gehoord of gezien over Perfect Dark.

Verder claimen meerdere insiders dat Gears 6 uit de doeken zal worden gedaan tijdens de Xbox Showcase. De mensen die de game al hebben gezien, zeggen dat dit de meest indrukwekkende Unreal Engine 5 game tot nu toe is.

Tijdens de Show wordt volgens Tom Warren van de website The Verge, ook een nieuwe Call of Duty-game getoond. Deze krijgt na de Xbox Showcase nog een aparte eigen presentatie. Naar verluidt wordt het een Black Ops-game wat zich afspeelt tijdens de Gulf War.

Als laatste vanuit de kant van Bethesda krijgen we volgens wederom de bronnen van Tom Warren, de onthulling van de eerste uitbreiding van Starfield genaamd Shattered Space en we krijgen een onthulling vanuit id Software. Deze studio zou volgens geruchten komen met een nieuwe game in de geliefde DOOM-serie.

Alle eerder genoemde games moeten op release verschijnen op de Xbox Game Pass. De presentatie staat gepland voor 9 juni 2024 om 19:00 uur Nederlandse tijd

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x