Mortal Kombat X was een ongelooflijk lekkere en brute fighting game. Vandaag krijgen we de mededeling dat we een overcomplete versie van de game krijgen.

Mortal Kombat XL is aangekondigd, en dit zal een bundel van Mortal Kombat X en alle tot dusver verschenen DLC worden. Deze nieuwe versie van de game, die vorig jaar april verscheen, zal op 4 maart op de PlayStation 4 en Xbox One verschijnen.

Naast deMortal Kombat X content zal deze versie ook direct alle DLC, inclusief de extra characters zoals Predator, Jason Voorhees, Tremor, Tanya en Goro bevatten. Ook krijgt de XL-editie de Samurai, Brazil, Kold War en Kold War Scorpion Skin Packs.

Alle aankomende content van het Kombat Pack 2, dat binnenkort zal verschijnen, zit in Mortal Kombat XL. Hiertoe behoren de Xenomorph uit Alien, Texas Chainsaw Massacre’s Leatherface, Triborg en Bo’Rai Cho, plus een nieuw Apocalypse Skin Pack.

Een prijs voor Mortal Kombat XL is nog niet bekend. Rowdy was vorig jaar in ieder geval in zijn nopjes over de game, en dat lees je terug in zijn review.

 

Laat een antwoord achter