Alles wat er maar gevierd kan worden, zal ook gevierd worden. Zo denken ze er waarschijnlijk bij Blizzard over en waarom ook niet. Komende week start het event om te vieren dat Overwatch 2 jaar bestaat. Dat betekend natuurlijk weet loot boxes met nieuwe items, skins en dergelijke. Blizzard geeft ons alvast een kijkje wat ons te wachten staat.

Events en Overwatch: het is altijd de vraag wat we nu voorgeschoteld krijgen. Blizzard heeft de eerste skins in ieder geval onthuld. Ook wordt er aankomende dinsdag een nieuwe map aan de game toegevoegd genaamd “Petra”. De skins zijn gelekt via op imgur en een aantal zijn ook al officieel door Blizzard naar buiten gebracht. Hier alvast een aantal van de skins.

Het event start op 22 mei en dan wordt ook de Petra Death Match map toegevoegd aan het spel. In een clip kun je alvast zien hoe de map eruit ziet. Dat ben je voor dinsdag in ieder geval voorbereid.

Naast de nieuwe items en skins zul je ook de skins uit de vorige anniversary event weer in de loot boxes kunnen vinden (of kopen met in game gold). Het event loopt van 22 mei tot en met 12 juni. Van 25 tot 29 mei zal Overwatch gratis uit te proberen zijn voor iedereen die de game nog niet heeft. Gefeliciteerd Overwatch! Ben je benieuwd hoe onderstaande clip is gemaakt? klik dan hier!

 

Laat een bericht achter

stargamers