Vier de feestdagen met Assassin’s Creed Valhalla

Het eerste seizoen van Assassin’s Creed Valhalla, genaamd ‘Yule Season’, is vanaf nu gratis beschikbaar in de game.

Het seizoen is onderdeel van het post-launch contentplan en duurt drie maanden, met gratis updates op verschillende punten tijdens het seizoen.

De eerste update van het Yule Season biedt spelers gratis in-game content waarmee zij de winter op een unieke manier ervaren tijdens het Yule Festival. Het festival vindt plaats in Eivors settlement en duurt tot 7 januari. Gedurende het festival ontdekken spelers verschillende nieuwe minigames, waaronder een drankspel, een boogschietmini-game, een vuistgevechtoernooi en twee nieuwe character quests. Hiernaast krijgen spelers de kans om exclusieve beloningen vrij te spelen, waaronder een nieuwe gear set en decoraties voor de nederzetting. Om het festival te ervaren, moeten spelers Engeland hebben bereikt en de verhaallijn van Grantebridgescire of Ledecestrescire hebben uitgespeeld. Het festival trapt automatisch af wanneer spelers hun nederzetting bezoeken.

Een tweede update, die meer content toevoegt aan het Yule Season, lanceert in februari. Deze update introduceert onder andere River Raids, een nieuwe gamemodus gefocust op lastigere raids, met hogere beloningen. Daarnaast introduceert de update een levelsysteem voor de Jomsviking. Een hoger level betekent meer zilver voor de speler, wanneer hun Jomsviking gerekruteerd wordt door andere spelers. Ook voegt de update nieuwe vaardigheden en beloningen toe.

Assassin’s Creed Valhalla is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna en PC

Ook interessant
Xbox Series X en S pas in voorjaar 2021 goed leverbaar
NL / EN