Via Twitter heeft Activision nieuwe content bekend gemaakt voor het eerste seizoen van Call of Duty: Modern Warfare.

Aankomende 3 december zal het eerste seizoen starten en vanaf dat moment wordt er in een bepaalde periode nieuwe content aan de game toegevoegd. Deze content zal volledig gratis verkrijgbaar zijn en verschijnt simultaan op de PC, Xbox One en PlayStation 4.

In ieder geval krijgen we drie nieuwe maps voor de multiplayer en komen er enkele maps terug die zijn gebaseerd op eerdere Modern Warfare-games, namelijk: Crash, Vacant en Shipment. Ook de Ground War modus krijgt een nieuwe map, genaamd Port. Tot slot zal de Gunfight mode de mappen Cargo en Atrium krijgen.

Naast nieuwe maps komen er ook nieuwe multiplayermodi naar de game. Zo krijgen we Reinforce, Gunfight OSP en de Infected mode. Ook zullen er nieuwe Spec Ops-missies als Grounded, Just Reward en Pitch Black toegevoegd worden. Daarnaast krijgt de game twee nieuwe wapens, namelijk de RAM-7 en Holger-26.

Naast de shitload aan gratis content zal Activision op 3 december ook de betaalde Battle Pass onthullen. Daarmee kunnen spelers in de multiplayer-mode een apart level behalen en zal je verschillende cosmetische items vrijspelen.

Laat een antwoord achter