Witcher 3 geeft de ‘baddies’ een eigen trailer

OMG, gelukkig nog meer Witcher 3 materiaal! We worden de laatste tijd dood gegooid met filmpjes van de medieval hipster Gerard, maar nu zijn voor de afwisseling de slechterikken eens aan de beurt. Maar wat verwacht je dan ook zo kort voor de release, nothing to see here.. Eh wacht, ik bedoel eigenlijk ‘genoeg te zien’!

In de trailer word er aandacht geschonken aan de monsters die te vinden zijn in de wereld van The Witcher. Er is een uitgebreid ecosysteem waarin bijna al deze lieftallige wezens hun eigen gedragspatroon, sterktes en zwakheden hebben. Zelfs het weer en de tijd van de dag hebben invloed op elke ontmoeting met deze monsters. Een bizarre hoeveelheid aan detail die je zelden tegenkomt in games van dit kaliber. Weet je wat? Bekijk het anders zelf even.

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=YHaHrzt44IM#t=10′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Niet liegen, we weten allemaal dat de doos vochtig is en de broekslang tegen de gulp tikt. We kennen het gevoel, niks om je voor te schamen.

De ontwikkelaars praten met zoveel passie over hun ‘kindje’, dat ze waarschijnlijk weinig ruimte voor zichzelf hebben overgelaten om te falen. The Witcher 3 lijkt een instabuy te worden voor elke gamer. Of…?

Laat het ons weten in de comments!

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x