Tony Hawk’s Pro Skater 5 komt eraan..

Of jij bij het lezen van de titel van blijheid een triple Kickflip maakt of wellicht een, al dan niet collectieve, suicidiale Faceplant om dit nieuws kunnen we niet heen.
Activision heeft THPS5 bevestigd.

Vorige jaar konden oplettende fans meneer Hawk zelf al betrappen op hints met betrekking tot deze game op zijn Twitteraccount, maar nu is het dus het hoge woord er officieel uit.

Robomodo en Disruptive Games nemen de ontwikkeling deze keer voor hun rekening. De eerste ken je misschien nog wel van het totaal geflopte Tony Hawk: Ride en Tony Hawk: Shred, ja precies, die faalgames met de bewegingsgevoelige controller in de vorm van een skateboard.

Met THPS5 willen de ontwikkelaars teruggrijpen naar de eerdere THPS delen, maar wel met nieuwe power-ups en missies. Ook kan de game solo, co-op en online worden gespeeld en is het bouwen en delen van je eigen skateparken weer terug.

Als karakter kan je uiteraard kiezen voor Tony Hawk zelf, zijn zoontje Riley en nog een berg andere waaronder Nyjah Huston, Aaron Homoki, Ishod Wair, Lizzie Armanto, Chris Cole, David Gonzalez, Leticia Bufoni, en Andrew Reynolds.

Het spel moet later dit jaar uitkomen op de Playstation 4 en de Xbox One en word daarna ook uitgebracht op de Playstation 3 en de Xbox 360.

Wat denken jullie, kan THPS5 nog iets doen aan het slechte image waardoor Activision in 2011 zijn handen er vanaf trok, of is en blijft dit vergane glorie en het uitmelken van een ooit zo’n geniale serie?

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Edgar van Zijderveld
9 jaren geleden

Als rodney mullen in de game zit misschien wel kopen hahaha

0
0
David Tromp
9 jaren geleden

Hahaha Edgar, gouden opmerking! Ik moet iig wel eerlijk zeggen dat ik mijn handen er niet meer vuil aan ga maken, na THPS2 is het eigenlijk downhill gegaan.

En toen kwam de ‘Skate.’ serie, en die heeft Tony Hawk een snelle dood bezorgd. Die shit is solid gold, en zou ik met de minste zorgen pre-orderen.

Realisme gaat met skateboardgames nu eenmaal boven arcade, en dat hebben ze bewezen met Skate. Eigenlijk dom dat de ontwikkelaar er niet over nagedacht heeft om ook die weg in te slaan.

Maar goed, mocht ik ooit in de verleiding komen om elektriciteitsmasten te grinden, trek ik hem misschien wel ooit uit de budgetbak… Maar ik heb een sterk gevoel dat ik dat niet ga doen.

0
0
Edgar van Zijderveld
9 jaren geleden

Ik heb ook zo’n vermoeden dat het hem toch niet gaat worden David Tromp hoewel het toen leuke spellen waren heb ik nu liever mmo of gewoon lekker knallen

0
0
NL / EN
3
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x