World of Tanks Console verwelkomt actiehelden Rambo, Snake en Braddock

World of Tanks Console verwelkomt actiehelden Rambo, Snake en Braddock in de game. Deze kanjers uit de Jaren 80 zullen samen met Season 3 en de grootste update die de game ooit heeft gehad worden toegevoegd. De engine en de graphics hebben een megagrote upgrade gekregen en ook de UI en tank ervaringen zijn aangepast.

Update 6.0 geeft spelers een verbeterde speelervaring omdat de engine van de game, alsmede de graphics, flink is geüpgraded. De game mooier geworden dankzij verbeterde verlichting, details en texturen. Ook heeft de User Interface een flinke poetsbeurt gehad waardoor de game beter en intuïtief aanvoelt en heeft de game een verbeterende voertuig management, commander en apparatuur systemen gekregen. Ook kun je beter inzicht krijgen op jouw persoonlijke ontwikkelingen via de “Personal Tab” die jouw voortgangen toont op jouw carrière, keycards, medailles, statistieken en activiteiten.

Gezien het enorme succes van het eerste seizoen met WWE SummerSlam en de tweede met Hot Wheels™. Verwelkomt World of Tanks Console vandaag actiehelden Rambo, Snake en Braddock in de game. Deze stoere iconen uit de jaren 80 voegen veel actievolle content tot de game toe. Spelers kunnen strijden voor Premium en Hero skins voor alle karakters die je op veel tanks gebruiken kan. Ook zullen zij in de garage te zien zijn en zullen zij als commandanten beschikbaar zijn in hun eigen gethematiseerde tanks.

Het team en ik zijn zo enthousiast om tankers onze nieuwste en grootste update ooit te brengen! Door gebruik te maken van onze aangepaste console-engine, Despair, met de nieuwste ondersteuning voor consolehardwaregeneratie, zal World of Tanks Console een revolutie teweegbrengen, waardoor het spel geëvolueerde esthetiek en visuele verbeteringen krijgt – evenals een bijgewerkt HUD, voertuigbeheersysteem en nog veel meer! We hebben ook de gebruikersinterface volledig vernieuwd, waardoor spelers beter omgaan met de titel.

Creatief directeur TJ Wagner

John Rambo, held van de veelgeprezen Rambo-serie, bestuurt het zware Tier IX-monster Concept 1B. De flexibele pistooldepressie en hoge mobiliteit vertegenwoordigen Rambo’s guerrillatactiek, kracht en stamina om elk gevecht te domineren.

Snake Plissken’s De protagonist van de cult klassiekers Escape From New York and Escape from LA. Onder hem komt de Tier X-tankvernietiger Object 268 Versie V wordt gekenmerkt door zijn waanzinnige schadewaarden en penetratiekracht. Als de ratelslang eenmaal een vijand in het vizier heeft is er geen ontsnappen meer mogelijk.

James Braddock bekend van Missing in Action, krijgt gebruikt de Strv K om zware uitrusting IX te leiden. Uitstekende geweerdepressie, sterk pantser aan de voorkant en verbeterde doelwitacquisitie zijn een perfecte match voor de zeer gedecoreerde veteraan.

De al meer dan 20 miljoen spelers op de PlayStation 4 en Xbox One kunnen samen crossplatform en met next gen spelers knallen dankzij de backwards-compatibility op de PlayStation 5 en de Xbox Series X | S.

Ook interessant
Bekijk de prachtige cinematic launch trailer van World of Warcraft: Shadowlands
NL / EN