World of Warcraft krijgt wellicht ook een console release

World of Warcraft is wellicht de grondlegger van het MMORPG-genre en de game is altijd al onlosmakelijk verbonden geweest met de PC. Van een console release is het er nooit van gekomen, al kan hier in de toekomst wel verandering in komen.

Tijdens de afgelopen BlizzCon kond men het ook niet weerstaan om over de toekomst van de game te praten. GamesRadar legde dan ook de vraag neer over een eventuele console-release bij Holly Longdale van Blizzard. Deze gaf aan dat een console-versie van de game een interessant iets is en gaf ook aan dat het ontwikkelteam het er intern “maar al te vaak” over heeft.

De kans dat dit gaat gebeuren is ook een stuk groter sinds de overname van Activision Blizzard door Microsoft groen licht heeft gekregen. Longdale heeft echter ook gezegd dat zij het er nog niet met Microsoft over heben gehad, aangezien de overname pas net is afgerond. Hoe dan ook lijkt een release op Game Pass voor PC een logische zet, maar mogelijk dat een Xbox (en misschien PlayStation) release daar aan toegevoegd kan gaan worden.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x