WWE 2K Battlegrounds is vanaf nu verkrijgbaar

Het is voor worstelaars van alle niveaus tijd om zich klaar te maken en de ring in te stappen, want WWE 2K Battlegrounds is nu verkrijgbaar! 

De arcade-achtige worstelgame brengt de wildste fantasieën van spelers tot leven met snelle actie en een groot assortiment aan power-ups, speciale moves, ongebruikelijke wapens en interactieve omgevingen om het gevecht naar een nieuw niveau te tillen. Spelers kunnen alleen de uitdaging aangaan, vanaf de bank rekeningen vereffenen met familie en vrienden of online de strijd aangaan in meerdere coöperatieve en competitieve multiplayer-modi.

Bij launch zijn er meer dan zeventig WWE Superstars, Legends en Hall of Famers beschikbaar in WWE 2K Battlegrounds. Daarnaast zijn er momenteel nog meer dan zestig bijkomende Superstars gepland voor toekomstige gratis** te downloaden updates, waaronder “Macho Man” Randy Savage, Ultimate Warrior, Ric Flair en nog veel meer. Het grote en gevarieerde roster stelt spelers in staat om een veelvoud aan droomgevechten waar te maken, zoals Andre the Giant tegen Undertaker; Roman Reigns tegen The Rock; Charlotte Flair tegen Beth Phoenix; Stone Cold Steve Austin tegen John Cena; Edge tegen AJ Styles; en nog veel meer. Spelers kunnen ook hun eigen WWE Superstars creëren in de Superstar Creator, waarbij verschillende lichaamstypes en -groottes, gezichtsuitdrukkingen, kleding, haar en gevechtsstijlen beschikbaar zijn. Alle Superstars gebruiken een stijl van één van de vijf klassen: Powerhouse, Technician, High Flyer, Brawler en All-Rounder. Iedere klasse heeft zijn eigen bewegingen en sterke en zwakke punten. Aanvallende en verdedigende power-ups – zoals Flaming Fist, Ice Breath en Earthquake – bieden een extra dimensie aan de strategie die de loop van de match snel kan doen omslaan.

Een variatie aan game-modi en match types zijn beschikbaar in WWE 2K Battlegrounds, waaronder de online, last-man-standing-modus King of the Battleground en de Battleground Challenge. In laatstgenoemde modus laten spelers hun eigen creaties uit de Superstar Creator een verscheidenheid aan uitdagingen aangaan om skill points vrij te spelen, abilities uit te breiden en customization items te verdienen. Daarnaast bevat WWE 2K Battlegrounds een unieke singleplayer campaign-modus, die wordt verteld in een comicbook-achtige tekenstijl. Spelers sluiten zich aan bij Stone Cold Steve Austin en de legendarische manager Paul Heyman als zij de wereld over reizen, op zoek naar de volgende grote WWE Superstars. Online multiplayer matches brengen spelers wereldwijd samen, terwijl  ze in de door tijd gelimiteerde Online Tournaments beloningen kunnen verdienen met een grote verscheidenheid aan match-voorwaarden.

Energie, intensiteit en het onverwachte verwachten vormen allemaal de sleutel naar de overwinning in de wereld van WWE 2K Battlegrounds. Onderweg kunnen spelers acht unieke Battlegrounds-omgevingen ontdekken die interactieve elementen en geweldige wapens bevatten – zoals motoren en piepende speelgoedhamers – om de tegenstander mee af te rossen. Spelers takelen hun tegenstanders in de Auto Shop toe door explosieve vaten naar ze te gooien en een auto tegen ze aan te laten crashen. De actie loopt nog hoger op in de Everglades, waar spelers elkaar tussen de kaken van een hongerige alligator proberen te krijgen! Spelers kunnen ook hun eigen arena’s creëren om ieder gevecht een persoonlijk tintje te geven. Om nog meer in de stemming te komen wordt het play-by-play commentaar verzorgd door de commentatoren Mauro Ranallo – die zijn WWE 2K in-game debuut maakt – en WWE Hall of Famer Jerry “The King” Lawler. Beide commentatoren hebben hun eigen unieke en energieke stijlen.

WWE 2K Battlegrounds is ontwikkeld door Saber Interactive en vanaf nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, PC, Nintendo Switch en Google Stadia.

Ook interessant
Gamer slacht zijn PlayStation 5 finaal af
NL / EN