Hadden wij al eerder een bericht dat de Games With Gold voor juli wellicht gelekt waren, zijn deze vandaag door Microsoft bekend gemaakt. Uiteindelijk zijn de games dus daadwerkelijk gelekt…

Een opmerkelijk iets eigenlijk, want The Banner Saga 2 is een nieuwe game die bij de Xbox Live Games With Gold van de maand juli zit. Tevens is ook bekend gemaakt dat de console-versie van Banner Saga 2 eerder uitkomt dan werd verwacht. Op 1 juli kun je er met de Xbox One mee aan de slag, PS4-bezitters moeten tot 5 juli wachten. Maar op de PS4 krijg je dan wel weer een exclusief in-game item, de Playful Hilt of Arnr. Lekker meegenomen dus!

Naast dat The Banner Saga 2 bij de geselecteerde games zit, wordt de puzzelgame Tumblestone vanaf 16 juli gratis voor de Xbox One, voor Xbox Live Goldleden. Rainbow Six Vegas 2 en Tron: Evolution zijn aan de beurt op de Xbox 360, maar zoals ook in voorgaande maanden kunnen deze twee 360-games op de Xbox One gespeeld worden via de Backward Compatibility-feature. “Can I get a hell yeah?”.

Voor de aankondigingen kun je onderstaande trailer eventjes bekijken:

 

Laat een antwoord achter