Yakuza Like a Dragon verschijnt in november

SEGA of America heeft onthuld dat Yakuza: Like a Dragon op 13 november 2020 wordt gelanceerd voor Xbox One, PC, PlayStation 4 en Steam. 

Yakuza: Like a Dragon komt op de dag dat de Xbox Series X verschijnt ook uit voor dat systeem, en op een latere datum voor de PlayStation 5. Yakuza: Like a Dragon biedt een unieke ervaring met dynamische RPG-gameplay op de straten van Yokohama, Japan, en combineert de intense knokpartijen waar de Yakuza-serie bekend om staat met de strategische diepgang, party-aanpassingsmogelijkheden en enorme verscheidenheid aan vaardigheden die je zou verwachten van een klassieke RPG.

De nieuwe How Will You Rise?-trailer voert spelers in nog geen twee minuten door de straten van Yokohama, Japan, de nieuwe setting van Yakuza: Like a Dragon. In de video zien we Ichiban Kasuga, de eerste nieuwe hoofdrolspeler ooit in de mainline Yakuza-serie, samen met zijn loyale bondgenoten Nanba, Saeko en Adachi, terwijl ze wisselen tussen enkele van de 20+ unieke Jobs die in de game beschikbaar zijn. In zijn opmerkelijke meta-wereldbeeld ziet Ichiban zichzelf als het hoofdpersonage in een RPG, waarbij de schermutselingen de vorm van turn-based-gevechten krijgen. Als je er ooit naar verlangde om met een koksmuts op je hoofd vijanden met peper te bestrooien om ze vervolgens stijlvol in de pan te hakken, dan wordt je in Yakuza: Like a Dragon op je wenken bediend.

Yakuza: Like a Dragon is vanaf 13 november 2020 verkrijgbaar op Xbox One, PC en PlayStation 4.

Ook interessant
Pokemon viert 25 jarig jubileum met groots muziekprogramma
NL / EN